9,3
813 beoordelingen
Toyota-goed-voor-elkaar-pl-header

Goed voor elkaar

Tijdelijk tot € 25,- korting op je Private Lease maandbedrag

Want dankzij een korting op je maandbedrag rijd je nu tijdelijk al een Toyota vanaf € 259,- per maand*. Kies je voor een hybride-elektrische Toyota, dan bespaar je ook op brandstofkosten én op CO2**. Dat is pas écht goed voor elkaar, want een Toyota rijd je nooit alleen voor jezelf.

Voordelen van Private Lease
  • Vast laag maandbedrag

  • Geen onverwachte kosten

  • Inclusief reparaties en onderhoud

  • Online bestellen en gratis thuisbezorgd

Private Lease is nu extra voordelig

In een Toyota met Private Lease heb je het goed voor elkaar. Want met Toyota Private Lease rijd je nu een extra scherp geprijsde Toyota al vanaf € 259,- per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparaties en wegenbelasting. En met Private FlexLease kun je vanaf € 20,- per maand extra al na één jaar opzeggen. Bereken nu je maandbedrag!

Toyota-goed-voor-elkaar-pl-sl1
Bereken je maandbedrag

Met deze modellen heb je het goed voor elkaar

Selecteer een van onderstaande modellen en ontdek meer.

Aygo X

Vanaf € 259,- incl. € 10,- korting
per maand*

Yaris

Vanaf € 355,- incl. € 15,- korting
per maand*

Yaris Cross

Vanaf € 399,- incl. € 15,- korting
per maand*

Corolla Hatchback

Vanaf € 479,- incl. € 25,- korting
per maand*

Corolla Touring Sports

Vanaf € 535,-  incl. € 25,- korting
per maand*

Corolla Cross

Vanaf € 525,- incl. € 20,- korting
per maand*

Toyota-goed-voor-elkaar-pl-sl2
Dat is pas echt goed. Voor elkaar.

Korting op je maandbedrag is een goede reden om te kiezen voor Private Lease van een nieuwe Toyota. En daarna blijf je besparen: een lager brandstofverbruik én minder CO2 uit stoten dankzij de hybride technologie. Dat zorgt allemaal voor veel minder uitstoot. De hybride-elektrische modellen van Toyota stoten minder CO2 uit en verbruiken minder brandstof dan conventionele benzine motoren. De 100% elektrische bZ4X stoot zelfs helemaal niets uit als hij rijdt. Dat is pas écht goed voor elkaar, want een Toyota rijd je nooit alleen voor jezelf.

Meer informatie
Meer flexibiliteit binnen Toyota Private Lease?

Een andere baan, uitbreiding van het gezin en daardoor behoefte aan meer flexibiliteit en zekerheid? Met Toyota Private Lease bieden wij de mogelijkheid om tussentijds naar wens je kilometers aan te passen. Kies je voor Private FlexLease dan is het contract na één jaar maandelijks opzegbaar en bij ontslag of inkomensverlies kan het contract kosteloos beëindigd worden. Hoe je leven ook verandert, wij veranderen graag mee. En dat al vanaf € 20,- per maand.

Toyota-goed-voor-elkaar-pl-sl3

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

** De vergelijking is gebaseerd op basis van onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door JATO Dynamics BV (2023). Hierin worden de uitstoot- en verbruikscijfers van een Toyota Hybrid vergeleken met de gemiddeldes uit het desbetreffende segment van voertuigen met een conventionele benzinemotor. In de berekening bedraagt de brandstofprijs € 1,982. (www.unitedconsumers.com, peildatum 14-06-2023). Het jaarkilometrage bedraagt 10.500 (CBS, 2021).