9,3
728 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

728 beoordelingen - Powered by TNS

De service is van goede kwaliteit. Je wordt prettig geholpen. Een leenauto kost je alleen de brandstofkosten van de kilometers die je gereden hebt. Deze dealer is een aanrader.

Rien Zorge
19-07-2021

Al jaren klant. Prima service en communicatie.

Rv (Oss)
15-07-2021

Servicegericht en vriendelijk.

M.C. Vrins (CadIJ)
09-07-2021

Dank jullie voor de goede service en vriendelijkheid.

G.D. de Ridder (Krimpen aan den IJssel)
09-07-2021

Mooie prijs gekregen voor de inruilauto en de Toyota netjes en met een grote strik afgeleverd.

Maarten (Bleiswijk)
05-07-2021

Vakkundig personeel en juiste adviezen voor onderhoud. De accu van onze Toyota is zonder problemen onder de noemer garantie kosteloos vervangen.

W.Bakker (Alphen aan den Rijn)
30-06-2021

Na mijn eerste ervaring is het mij duidelijk dat mijn vertrouwen in deze garage goed is.

Mevr Florence van Zwienen (Rotterdam)
21-06-2021

Ik word altijd keurig geholpen, goed op de hoogte gebracht en goed verteld wat iets kost en waarom het nodig is. Ontvangst en behandeling altijd heel vriendelijk en klantgericht.

Oscar Wildschut (Lekkerkerk)
21-06-2021

Nooit problemen gehad, altijd duidelijke uitleg.

Mario Westbroek
21-06-2021

Goede service en vriendelijke groeten, kundig personeel.

Dhr J Nagtegaal (Schoonhoven)
21-06-2021

Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen en er werd zelfs aangeboden om onze auto thuis te halen en terug te brengen.

Fam. Evengroen
11-06-2021

Een typische Toyotadealer, degelijk en betrouwbaar in de service. De aanpak (showroom) is basic, maar er staat voldoende en netjes gestald om absoluut een keuze te maken en bovendien zonder gladde verkopers. Prima naar de zin daar met gestileerde koffiehoek (belangrijk als je wacht).

S. Kraaijenhagen
03-06-2021

Het team van Schaik Schoonhoven B.V. is zowel in de werkplaats als op kantoor/receptie en niet te vergetenverkoop een organisatie met vertrouwen naar de klant!

Christiaan van Staveren (Linschoten)
03-06-2021

Was gezellig en ontspannen.

W.F. Rooijakkers
03-06-2021

Hele goede service, vriendelijk, houden zich aan de tijdafspraak, voelt als een goede kennis.

Mevrouw Sleeuwenhoek de Jong
21-05-2021

Prima service in alles.

mw. Verheuvel-Vlasblom (Krimpen a/d Lek)
14-05-2021

Je wordt er altijd netje geholpen, en te woord gestaan.

L.M Mudde (Capelle aan den IJssel)
05-05-2021

Ik word altijd deskundig en vriendelijk als klant benaderd.

Joop Vreeswijk (Oudewater)
30-04-2021

De service is super en persoonlijk. Hier voel je je nog klant in tegenstelling tot de grote dealers.

Theo Knikkenberg (Poortugaal)
22-04-2021

Ik kom al jaren bij deze dealer voor zowel mijn Toyota als de Suzuki van mijn vrouw en ik moet zeggen, ik ga er altijd met plezier naar toe voor zowel aanschaf als onderhoud. Een mooie gelegenheid om ook even flink rond te neuzen naar alle nieuwtjes.

Hans Willemsen
22-04-2021

Prettig contact en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden en opties van de mogelijke aankoop. Bij aflevering duidelijke uitleg van alle opties van de nieuwe auto. Staan altijd klaar om daarna nogmaals uitleg te geven bij vragen en onduidelijkheden.

Leo Stam (Lekkerkerk)
19-04-2021

Zeer tevreden. Vriendelijk personeel.

Arie Slager (Capelle aan den IJssel)
14-04-2021

Alles ziet er netjes uit, dat geeft vertrouwen.

Jan Klerk
14-04-2021

Goede service en vriendelijke afhandeling.

D.G.van den Enden (Capelle aan den IJssel)
14-04-2021

Is een erg fijn bedrijf, waarbij iedereen altijd vriendelijk is en er nooit een gehaast gevoel is. Er zijn autobedrijven die dichtbij zijn voor mij, maar ik rij graag een stukje verder voor dit bedrijf.

Marleen
14-04-2021

Alles van de afspraak klopte.

Cor Overkamp (Krimpen aan den IJssel )
09-04-2021

Zeer tevreden over deze dealer/garage.

F.A. van den Heuvel (Maassluis)
07-04-2021

Zeer vriendelijk en duidelijk wat ik als klant kan verwachten wat er tijdens de onderhoudsbeurt gedaan zou worden. Precies gedaan zoals afgesproken.

Ton Heijkoop (Schoonhoven )
07-04-2021

Alles was naar wens en geen onnodige reparaties uitgevoerd.

Jon Sloof
07-04-2021

Prima garage, goede service.

PIM (Gouda)
25-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.