9,2
282 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,2

282 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijke benadering, goede informatie en correcte afhandeling.

Wim Timmermans (Lopik)
19-11-2020

Het feit dat ik in Rijnsburg woon en Van Schaik in Schoonhoven is gevestigd, zegt genoeg. Ik heb daar nog steeds mijn auto in onderhoud. Sterker nog. Ik heb er net weer een nieuwe auto gekocht. De elfde!! inmiddels.

W.H. de Boer (Rijnsburg)
12-11-2020

Goede service, medewerkers kennen je, denken mee. Afspraken worden nagekomen.

Wendy van Buren
29-10-2020

Goede klantenservice, staan altijd klaar voor je, en verstand van Toyota's. Echt een topdealer en receptie

Remon van Leeuwen (Schoonhoven)
29-10-2020

Zeer goede service bij zowel de koop als het gepland en niet gepland onderhoud van de auto.

P. van der Ven
22-10-2020

Altijd alles naar wens.

Wim van Schaffelaar (IJsselstein)
25-09-2020

Vriendelijke receptie. Keurige monteurs. Showroom mooie uitstraling. Afspraken klopten.

Ad Mimpen (Schoonhoven)
25-09-2020

Vriendelijke mensen, denken mee. Goede communicatie, ze geven je het gevoel dat je welkom bent. Personeel herkent je, ook al kom je er niet veel, alleen voor een beurt. Prijs in verhouding met kwaliteit is dik in orde.

Janny nipius
25-09-2020

Goede betrouwbare en efficiënte dealer. Attente probleemoplossende medewerkers.

H. Caesar
21-09-2020

Fijn meedenkend bedrijf met goed personeel.

Hennie van Vliet (Schoonhoven)
21-09-2020

Van Schaik-Schoonhoven B.V. is een bedrijf met prettig personeel wat met je meedenkt. De servicebeurt werd goed uitgevoerd. Garage Van Schaik is aan te bevelen.

Rien Zorge
31-08-2020

Toyota Van Schaik Schoonhoven is voor mij betrouwbaar. Dit geldt ook voor hun klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Een duidelijke uitleg bij onderhoudsbeurten. Geen verborgen kosten. Daarom heb ik mijn auto nog steeds in onderhoud bij Van Schaik Schoonhoven.

Cees Nobel (Krimpen aan de Lek)
27-08-2020

Super bedrijf.

Mary Maasdam
21-08-2020

Prima service. Vriendelijk, meedenkend personeel. Komen afspraken na.

A. van Engelen (Schoonhoven )
06-08-2020

Snelle service, makkelijk in contact.

A. Den Hartog (IJsselstein)
03-08-2020

Bijzonder klantvriendelijk. Ook de receptie medewerkers hebben een brede kennis van zaken. Zeer deskundige en aardige monteurs. Ook bij de koop van een auto voel je dat ze je het beste advies geven. Ik ben meer dan tevreden en zal daarom ook niet overstappen naar de dealer in mijn huidige woonplaats Nieuwegein.

Mevr. Stam (Nieuwegein)
31-07-2020

Ik kan mij geen betere garage voorstellen. Ongetwijfeld zullen er meer goede garages zijn, maar er bestaat voor mij geen reden om bij van Schaik weg te gaan. Overigens: De Toyota C-HR bevalt mij uitstekend.

Bert Voschezang (Bergambacht)
18-06-2020

Vriendelijk personeel, goede service.

Mevr Evengroen
17-06-2020

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam met een goede service. Ik wil alleen benoemen dat ik vind dat een Toyota rijder als vervangend vervoer ook een Toyota krijgt. Houd jouw klanten geïnteresseerd in het merk waar ze in rijden. Dan houd je de klant scherp en hopelijk geïnteresseerd in de laatste modellen.

Arjan Bernaards (Bergen op zoom )
05-06-2020

Uitstekende service.

M. Meister (Reeuwijk-Dorp )
29-05-2020

Werd keurig geïnformeerd dat de auto onderhoud nodig had. Afspraak verloopt helemaal volgens plan. Overleg wat er de volgende keer moet gebeuren (nieuwe banden). Geïnformeerd dat ik de factuur thuis zou krijgen. Prima, houden zo.

G.D. de Ridder (Krimpen a/d IJssel)
28-05-2020

Vanaf de aanschaf, 10 jaar geleden, van een Toyota Prius 1.8 Dynamic, ben ik zeer enthousiast en tevreden met het Team van Schaik Schoonhoven. Ook mijn echtgenote is door mijn tevredenheid, 2 jaar geleden, overstag gegaan door een Toyota Aygo aan te schaffen.

Christiaan van Staveren (Linschoten)
28-05-2020

Goede service. Vooraf voldoen info over kosten. Straalt vertrouwen uit. Goede sociale contact. vriendelijk en duidelijk.

Mevrouw Sleeuwenhoek de Jong (Bergambacht )
21-05-2020

Klantvriendelijk, service gericht, houdt zich aan gemaakte afspraken. Het is een erg fijne garage waar ik me welkom voel.

Dora (Den Haag)
21-05-2020

Fijne dealer!! Afspraken worden goed nagekomen.

Walter Hermans (Schoonhoven)
15-05-2020

Prettige mensen en vakkundig te woord gestaan.

Joop Vreeswijk (Oudewater)
30-04-2020

Ik heb deskundig advies gehad en ben uitgebreid voorgelicht. Vriendelijke en correcte benadering door het personeel.

NVT
29-04-2020

Goede betrouwbare service en vriendelijke benadering van het personeel bij de receptie.

H Spee
17-04-2020

Prettig geholpen en goede service.

Wim vd Bosch (Spijkenisse )
17-04-2020

Correct en klantgericht onderhoud van mijn Toyota.

F. v M. (Lopik)
19-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.