9,2
695 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,2

695 beoordelingen - Powered by TNS

Voldeed aan verwachting. Was niet veel bijzonders aan de auto om problemen over te krijgen en was niet meer dan een kleine onderhoudsbeurt. Miste een kort contact tussen de medewerker van de werkplaats voor en na de onderhoudsbeurt. Werkt toch persoonlijker dan via een receptioniste. Gewoon even vragen en aangeven of er bijzonderheden waren.

Ger van Vliet (Lekkerkerk)
05-03-2021

Goede service. Goede kwaliteit en denken met je mee.

M.Bras
05-03-2021

Altijd tevreden met service en prettig contact.

Backx (Capelle a/d IJssel)
25-02-2021

Bij Toyota Van Schaik-Schoonhoven voel ik me fijn en goed behandeld en geadviseerd. Ben zeer tevreden over mijn Toyota CHR en de 5 jaar lange gratis onderhoudsbeurten. Voor vragen of kleine probleempjes staan ze altijd klaar.

kees Flipse (Schoonhoven)
25-02-2021

Al 50 jaar een prima ervaring met Toyota Krimpen.

Jan Buitelaar (Krimpen aan de Lek)
22-02-2021

Perfecte behandeling en terugkoppeling, uitstekende service!

MGG de Vaal (Schoonhoven)
22-02-2021

Dichtbij, gemakkelijk te vinden, vriendelijke en snelle intake, koffie en koekje, iets meer dan een half uur gewacht tot de auto klaar was, duidelijke uitleg. Wacht af wanneer de Yaris eindelijk geleverd wordt met waterstofmotor.

Dhr. Pronk (Rotterdam Alexanderpolder)
16-02-2021

Vriendelijk en correct geholpen.

Dirk Stolk (Krimpen aan den IJssel)
04-02-2021

Ben al ruim 25 jaar klant en heb in de loop van die jaren meer dan 10 auto's gekocht. Kort samengevat: Al die jaren uitstekend en bekwaam bediend en geholpen.

Henri Blom
04-02-2021

Goede service en een correcte behandeling.

Dhr G.Bleyenberg (Oudewater )
04-02-2021

Al jaren lang volledig vertrouwen ervaren heeft er nu toe geleid dat ik na een "grote beurt" toch besloten heb mijn Prius bij hen in te ruilen voor een veel jongere Auris.

Dhr J.G.M. Klarenbeek (Schoonhoven)
04-02-2021

De bijzonder prettige persoonlijke benadering.

Dhr J v.d.
21-01-2021

Zeer vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Zeer goede service!

Connie van de Graaf (Bergambacht )
21-01-2021

Het is mij niet geheel duidelijk welke meerwaarde van Schaik leverde.

Huib de Bruin (Bergambacht)
21-01-2021

Heel plezierig verkoopgesprek, deskundige en ervaren verkoopadviseur met hart voor de klant en de zaak.

Rob Vermeulen (Capelle aan den IJssel)
21-01-2021

Vriendelijk personeel en de juiste service.

wim vd bosch (spijkenisse)
14-01-2021

Vriendelijk, eerlijk over prijzen en meedenkend.Helaas was het online afspreken van een apk niet doorgekomen, bij navragen direct toch op de gewenste datum ingepland, super.

Jeanette van Zomeren
14-01-2021

Ik ben hier inmiddels tot volle tevredenheid al vier jaar klant. Prettige en vriendelijke manier waarop je te woord wordt gestaan en afspraken worden nagekomen. Niet voor niets dat ik inmiddels mijn derde Toyota bij deze garage heb gekocht en ook laat onderhouden.

Hans Hendrich (Houten)
14-01-2021

Over het personeel wat er voorheen was erg tevreden. De nieuwe locatiemanager en nieuwe baliemedewerkster heeft (nog) niet de "dorpse" sfeer die er was te pakken. Hopelijk gaat dit nog komen.

E. Derickx
04-01-2021

Deze dealer geeft perfecte service. Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor de klant.

Jack van den Broeke (Rotterdam)
28-12-2020

Mooi pand, mooie showroom. Aardig personeel, verkoper weet waar hij over praat, geen bla bla, overtuigend in positieve zin. Bij vragen kunnen we altijd opbellen, vind ik fijner dan telkens gebeld worden.

C. Goudriaan
28-12-2020

Goede servies, behulpzaam.

Mevr. Snoep (Krimpen aan de ijssel)
17-12-2020

Afspraken correct afgehandeld. Goede uitleg over uitgevoerd onderhoud. Vragen helder beantwoord. Evt vervangend vervoer kosteloos beschikbaar. Breng dit ook bij mijn kennissen onder de aandacht.

Dick v.d.Broek (Lopik)
16-12-2020

Betrouwbare dealer met vriendelijke en vakkundige medewerkers.

W. van Staveren (Stolwijk)
16-12-2020

Ik ben al jaren bij Toyota van Schaik Schoonhoven. Het is een service- en oplossingsgericht bedrijf. Je wordt altijd heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Je kunt, als je überhaupt een probleem hebt, binnenlopen en je wordt zonder afspraak toch zo snel mogelijk geholpen. Tevens heb ik altijd een goede/faire inruilprijs gekregen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto's. Ik kom er graag.

Dhr. M. Feijnenbuik (Ammerstol)
16-12-2020

Een Toyota en de service van het team van Van Schalk Krimpen: de beste en meest betrouwbare combinatie. Bedankt heren.

P. Bijl (Capelle aan den IJssel )
10-12-2020

Verteld wat de klachten waren . Men zei dat men het zou onderzoeken. Werd keurig gebeld, de analyse werd verteld en de kosten werden beraamd. Zelfs hoe de problemen werden opgelost werd vakkundig en geduldig uitgelegd, prettig voor een leek! :-)

j.de Hoog (Capelle aan den Ijssel)
10-12-2020

Fijne garage, goede kwaliteit.

Saskia de Werk (Capelle a/d IJssel)
10-12-2020

Vakkundig en prettig in de gesprekken.

Dhr. G.J.Polman (Capelle aan den IJssel)
10-12-2020

Goede klant behandeling. Vragen worden positief aangenomen en in behandeling genomen. Ook punten aangaande afhandeling van klachten buiten de garantie termijn worden correct afgehandeld .

Dhr C de Kok (Schoonhoven)
10-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.