9,3
747 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

747 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service bij v. Schaijk. Toyota dealer capelle aan den IJssel Ik ben zeer tevreden over het geduld en hulp bij het kopen van mijn nieuwe auto.

A. D
07-01-2022

Vriendelijke en goede service Erg tevreden

K. v. Santen
26-12-2021

Voor Topservice & Topkwaliteit moet je bij van Schaik zijn! Altijd goed!

M.B. Murck
25-12-2021

Je weet altijd de kosten als er iets extra’s word gedaan. Erg tevreden.

D. V.D.B.
21-12-2021

goede dealer Nadat ik ben weggegaan bij mijn oude dealer omdat ik maar een andere verkoper moest zoeken kwam ik bij van Schaik terecht Eindelijk had ik weer een dealer terug die de tijd voor me had en mij correct heeft geholpen Perfect

A.P. vd T
03-12-2021

Klantvriendelijk Heel klantvriendelijk, doen wat ze zeggen en meer dan wat ik verwacht had.

Toyota eigenaar
02-12-2021

Prima dealer Alles volgens afspraak geregeld en met een vriendelijke glimlacht

W. V. N
25-11-2021

Uitmuntende service, afspraak is afspraak. Altijd correcte en goede service, klant gericht en vriendelijk. Ze houden zich altijd aan de afspraak, die je maakt en informeren je direct als er iets tussenkomt of verandert. Top.

B.J.M. I
25-11-2021

Goede service goede service en een afspraak maken is geen probleem alles is te bepraten

Toyota eigenaar
20-11-2021

Goede service. Tevreden met goede service.

Toyota eigenaar
12-11-2021

Prima service Een aantal maanden geleden ben ik voor een accu probleem langs geweest. Dat was zonder afspraak. Alle tijd werd er genomen. Super

M. Singeling
04-11-2021

Netjes geholpen en duidelijk Bij Totota van Schaik wordt je netjes geholpen en alles is duidelijk besproken als het wat langer duurt komen ze dan netjes zeggen. Super Service

Wim
22-10-2021

Goede service en zeer betrouwbaar Heel tevreden met de gang van zaken omtrent de aan en verkoop van mijn Toyota RAV4.

G.W.M. Verhoef
22-10-2021

Uitstekende service, betrouwbaar Uitstekende service, helder over kosten, doen niets dat onnodig is.

Toyota eigenaar
21-10-2021

Fijne dealer Wij zijn erg tevreden, prettige contacten, de juiste uitleg, grote kennis van wat je wil horen bij aanschaf van een auto, voldoende tijd en aandacht.

R. B
08-10-2021

Goed mee gedacht en geholpen Ik ben best tevreden over deze dealer. Zoeken altijd naar een oplossing voor het probleem en mijn vragen.

R. V
17-09-2021

Uitstekende service

C.J. D
16-08-2021

Uitstekende dealer/garage Ik ben een heel tevreden klant. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en bovenal zeer kundig.

Dineke S.
03-08-2021

Aandacht voor de klant hoog in het vaandel Wij komen nu al vele jaren bij deze garage en in al die jaren altijd keurig te woord gestaan. Garage van Schaijk blinkt keer op keer uit in eenvoud en zeer klantvriendelijke benadering waardoor het als zeer prettig wordt ervaren om hier te komen. Hier kunnen grote auto dealers nog heel wat van leren! Hier ben je géén nummer maar echt klant, er is tijd en aandacht voor je en er wordt je niks opgedrongen. Prima garage!!

Toyota eigenaar
03-08-2021

De service is van goede kwaliteit. Je wordt prettig geholpen. Een leenauto kost je alleen de brandstofkosten van de kilometers die je gereden hebt. Deze dealer is een aanrader.

Rien Zorge
19-07-2021

Al jaren klant. Prima service en communicatie.

Rv (Oss)
15-07-2021

Servicegericht en vriendelijk.

M.C. Vrins (CadIJ)
09-07-2021

Dank jullie voor de goede service en vriendelijkheid.

G.D. de Ridder (Krimpen aan den IJssel)
09-07-2021

Mooie prijs gekregen voor de inruilauto en de Toyota netjes en met een grote strik afgeleverd.

Maarten (Bleiswijk)
05-07-2021

Vakkundig personeel en juiste adviezen voor onderhoud. De accu van onze Toyota is zonder problemen onder de noemer garantie kosteloos vervangen.

W.Bakker (Alphen aan den Rijn)
30-06-2021

Na mijn eerste ervaring is het mij duidelijk dat mijn vertrouwen in deze garage goed is.

Mevr Florence van Zwienen (Rotterdam)
21-06-2021

Ik word altijd keurig geholpen, goed op de hoogte gebracht en goed verteld wat iets kost en waarom het nodig is. Ontvangst en behandeling altijd heel vriendelijk en klantgericht.

Oscar Wildschut (Lekkerkerk)
21-06-2021

Nooit problemen gehad, altijd duidelijke uitleg.

Mario Westbroek
21-06-2021

Goede service en vriendelijke groeten, kundig personeel.

Dhr J Nagtegaal (Schoonhoven)
21-06-2021

Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen en er werd zelfs aangeboden om onze auto thuis te halen en terug te brengen.

Fam. Evengroen
11-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.