9,3
713 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

713 beoordelingen - Powered by TNS

Prima service in alles.

mw. Verheuvel-Vlasblom (Krimpen a/d Lek)
14-05-2021

Je wordt er altijd netje geholpen, en te woord gestaan.

L.M Mudde (Capelle aan den IJssel)
05-05-2021

Ik word altijd deskundig en vriendelijk als klant benaderd.

Joop Vreeswijk (Oudewater)
30-04-2021

De service is super en persoonlijk. Hier voel je je nog klant in tegenstelling tot de grote dealers.

Theo Knikkenberg (Poortugaal)
22-04-2021

Ik kom al jaren bij deze dealer voor zowel mijn Toyota als de Suzuki van mijn vrouw en ik moet zeggen, ik ga er altijd met plezier naar toe voor zowel aanschaf als onderhoud. Een mooie gelegenheid om ook even flink rond te neuzen naar alle nieuwtjes.

Hans Willemsen
22-04-2021

Prettig contact en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden en opties van de mogelijke aankoop. Bij aflevering duidelijke uitleg van alle opties van de nieuwe auto. Staan altijd klaar om daarna nogmaals uitleg te geven bij vragen en onduidelijkheden.

Leo Stam (Lekkerkerk)
19-04-2021

Zeer tevreden. Vriendelijk personeel.

Arie Slager (Capelle aan den IJssel)
14-04-2021

Alles ziet er netjes uit, dat geeft vertrouwen.

Jan Klerk
14-04-2021

Goede service en vriendelijke afhandeling.

D.G.van den Enden (Capelle aan den IJssel)
14-04-2021

Is een erg fijn bedrijf, waarbij iedereen altijd vriendelijk is en er nooit een gehaast gevoel is. Er zijn autobedrijven die dichtbij zijn voor mij, maar ik rij graag een stukje verder voor dit bedrijf.

Marleen
14-04-2021

Alles van de afspraak klopte.

Cor Overkamp (Krimpen aan den IJssel )
09-04-2021

Zeer tevreden over deze dealer/garage.

F.A. van den Heuvel (Maassluis)
07-04-2021

Zeer vriendelijk en duidelijk wat ik als klant kan verwachten wat er tijdens de onderhoudsbeurt gedaan zou worden. Precies gedaan zoals afgesproken.

Ton Heijkoop (Schoonhoven )
07-04-2021

Alles was naar wens en geen onnodige reparaties uitgevoerd.

Jon Sloof
07-04-2021

Prima garage, goede service.

PIM (Gouda)
25-03-2021

Prettige mensen, ze weten wie je bent, en een uitstekende service.

Wim (Schoonhoven)
18-03-2021

Prima behandeld.

G.Maus (Rotterdam)
16-03-2021

Vriendelijke bediening goeie afspraken hopelijk straks een nieuwe Yaris Cross.

Joke de Bruyn (Oudewater)
16-03-2021

Voldeed aan verwachting. Was niet veel bijzonders aan de auto om problemen over te krijgen en was niet meer dan een kleine onderhoudsbeurt. Miste een kort contact tussen de medewerker van de werkplaats voor en na de onderhoudsbeurt. Werkt toch persoonlijker dan via een receptioniste. Gewoon even vragen en aangeven of er bijzonderheden waren.

Ger van Vliet (Lekkerkerk)
05-03-2021

Goede service. Goede kwaliteit en denken met je mee.

M.Bras
05-03-2021

Altijd tevreden met service en prettig contact.

Backx (Capelle a/d IJssel)
25-02-2021

Bij Toyota Van Schaik-Schoonhoven voel ik me fijn en goed behandeld en geadviseerd. Ben zeer tevreden over mijn Toyota CHR en de 5 jaar lange gratis onderhoudsbeurten. Voor vragen of kleine probleempjes staan ze altijd klaar.

kees Flipse (Schoonhoven)
25-02-2021

Al 50 jaar een prima ervaring met Toyota Krimpen.

Jan Buitelaar (Krimpen aan de Lek)
22-02-2021

Perfecte behandeling en terugkoppeling, uitstekende service!

MGG de Vaal (Schoonhoven)
22-02-2021

Dichtbij, gemakkelijk te vinden, vriendelijke en snelle intake, koffie en koekje, iets meer dan een half uur gewacht tot de auto klaar was, duidelijke uitleg. Wacht af wanneer de Yaris eindelijk geleverd wordt met waterstofmotor.

Dhr. Pronk (Rotterdam Alexanderpolder)
16-02-2021

Vriendelijk en correct geholpen.

Dirk Stolk (Krimpen aan den IJssel)
04-02-2021

Ben al ruim 25 jaar klant en heb in de loop van die jaren meer dan 10 auto's gekocht. Kort samengevat: Al die jaren uitstekend en bekwaam bediend en geholpen.

Henri Blom
04-02-2021

Goede service en een correcte behandeling.

Dhr G.Bleyenberg (Oudewater )
04-02-2021

Al jaren lang volledig vertrouwen ervaren heeft er nu toe geleid dat ik na een "grote beurt" toch besloten heb mijn Prius bij hen in te ruilen voor een veel jongere Auris.

Dhr J.G.M. Klarenbeek (Schoonhoven)
04-02-2021

De bijzonder prettige persoonlijke benadering.

Dhr J v.d.
21-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.