9,3
813 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

813 beoordelingen

Vriendelijk, afspraken worden nagekomen.

J. B
21-06-2024

Top service Beurt laten doen voor mijn Yaris. Prima service. Op tijd klaar en gratis leenauto. Kan niet beter wensen.

M.J.P. S
06-06-2024

goede service prettig contact, duidelijke afspraken en correcte uitvoering

H.P. Veen
24-05-2024

Service goed

Toyota eigenaar
22-05-2024

Goed onderhoud voor de afgesproken prijs Van Schaik biedt kwalitatief hoogwaardig onderhoud tegen de afgesproken prijs. Voor zover ik kan beoordelen is onderhoud bij van Schaik niet duurder dan onderhoud door een algemene garage. De garage van van Schaik ziet er bijzonder schoon uit en de monteurs werken erg netjes. De service-medewerkers zijn vriendelijk en denken mee.

John Roos
11-05-2024

Prettige garage Nette wachtruimte, vriendelijk en kundig personeel. Er wordt echt aandacht besteed aan je auto.

Toyota eigenaar
07-05-2024

Goed verwachtingen management. Ik ben erg tevreden. Volledig conform de verwachtingen en ook extra service waar ik bij aankomst om had verzocht.

M. B
07-05-2024

Onderhoud van mijn Toyota. Ik ben zeer tevreden hoe je word geholpen bij van schaijk.

Toyota eigenaar
02-05-2024

Toyota eigenaar
05-04-2024

L. M
22-03-2024

Klantvriendelijk Keurig netjes behandeld, klantvriendelijk. Prima koffie!! :)

Toyota eigenaar
21-03-2024

Geweldige ontvangst Werd heel gezellig ontvangen, kreeg drankjes aangeboden en de service was gewoonweg heel goed. Kreeg na de werkzaamheden zelfs de rekening mee!

H.M.
15-03-2024

Hele goede service. Wij zijn erg tevreden met de service. We komen er al jaren. Vertrouwd en vriendelijk personeel!

Martin en Jolande de Jong.
13-03-2024

Voelde me niet alleen klant maar ook gast Goede informatie en vriendelijke en behandeling

Toyota eigenaar
08-02-2024

top dealer zeer prettige sfeer en vakkundige mensen die klaar staan als het nodig is, kom er inmiddels 40 jaar over de vloer.

G.B. Van Den Herik
06-02-2024

vakmanschap betrouwbaarheid vriendelijk meedenkend

J.C.M. Verberk
25-01-2024

Waar service normaal is Ik heb het gevoel dat je voor de dealer ook na de verkoop belangrijk ben

J.A. B
04-01-2024

Zeer goede service Soepele benadering van de klant en service-gericht

M. B.
22-11-2023

H.H. F
10-11-2023

Heel sympathiek, en vak mensen. De service is top, niet geforceerd en heel betrokken.

R. C
26-10-2023

fijne aardige verkoper tevreden voor de inruil auto goede aflevering al 30 jaar klant.

A. S
23-10-2023

Prima prima service en persoonlijke aandacht

A.H.M. E
11-10-2023

Prima auto. Mijn 15 jaar oude Toyota wordt nog steeds prima en betrouwbaar onderhouden door deze dealer. Er zit nu een grote reparatie aan te komen die eind volgende maand gaat plaatsvinden, echter ben ik prima voorgelicht over de kosten wat dat met zich mee brengt. Uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om dit uit te laten voeren omdat naar mijn mening de Toyota het nog waard is, en een andere aanschaf er financieel voor mij niet in zit. Ben er gewoon tevreden mee.

Bramsnor.
22-09-2023

Service van het hoogste nivo Al diverse keren meegemaakt dat de dealerbedrijf Van Schaik geen onnodige dingen laat uitvoeren en dat ze altijd open en eerlijk zijn over de uit te voeren werkzaamheden en kosten.

E. Winkelaar
08-08-2023

Nog steeds goede service. Fijne garage met plezierige mensen.

J. H
08-08-2023

Super fijn bedrijf Goede service en duidelijke uitleg en ze nemen de tijd voor je .en zeer vriendelijk

M. G
11-07-2023

Vriendelijkheid troef Noodgedwongen vanuit Den Haag uitgeweken naar deze dealer. Het was even rijden maar dat was het ook waard. Vriendelijke medewerker en niet het gevoel hebben in een fabriek beland te zijn waar je slechts een nummer bent. Ruimte om even te werken terwijl ik aan het wachten was op een 100.000km beurt, APK en nieuwe banden onder het genot van een bakje koffie. Ik overweeg zeker om volgend jaar wederom de bijna 60km te rijden voor het onderhoud aan onze yaris.

M.P.M. S
07-07-2023

Goed en vakkundig geholpen Goed contact met de medewerkers van het bedrijf

Toyota eigenaar
04-07-2023

Voor onderhoud naar van Schaik. Al jaren lang laat ik het onderhoud uitvoeren bij van Schaik. Prettige werksfeer en monteurs die makkelijk aanspreekbaar zijn voor de klant, zodat je uit de eerste hand kunt horen wat het beste is voor jou en de auto.

J. B
23-06-2023

Professionele en klantvriendelijke behandeling Dealer is professioneel,klantvriendelijk en efficient.

M.K. V
16-06-2023