9,2
266 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,2

266 beoordelingen - Powered by TNS

Ik kan mij geen betere garage voorstellen. Ongetwijfeld zullen er meer goede garages zijn, maar er bestaat voor mij geen reden om bij van Schaik weg te gaan. Overigens: De Toyota C-HR bevalt mij uitstekend.

Bert Voschezang (Bergambacht)
18-06-2020

Vriendelijk personeel, goede service.

Mevr Evengroen
17-06-2020

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam met een goede service. Ik wil alleen benoemen dat ik vind dat een Toyota rijder als vervangend vervoer ook een Toyota krijgt. Houd jouw klanten geïnteresseerd in het merk waar ze in rijden. Dan houd je de klant scherp en hopelijk geïnteresseerd in de laatste modellen.

Arjan Bernaards (Bergen op zoom )
05-06-2020

Uitstekende service.

M. Meister (Reeuwijk-Dorp )
29-05-2020

Werd keurig geïnformeerd dat de auto onderhoud nodig had. Afspraak verloopt helemaal volgens plan. Overleg wat er de volgende keer moet gebeuren (nieuwe banden). Geïnformeerd dat ik de factuur thuis zou krijgen. Prima, houden zo.

G.D. de Ridder (Krimpen a/d IJssel)
28-05-2020

Vanaf de aanschaf, 10 jaar geleden, van een Toyota Prius 1.8 Dynamic, ben ik zeer enthousiast en tevreden met het Team van Schaik Schoonhoven. Ook mijn echtgenote is door mijn tevredenheid, 2 jaar geleden, overstag gegaan door een Toyota Aygo aan te schaffen.

Christiaan van Staveren (Linschoten)
28-05-2020

Goede service. Vooraf voldoen info over kosten. Straalt vertrouwen uit. Goede sociale contact. vriendelijk en duidelijk.

Mevrouw Sleeuwenhoek de Jong (Bergambacht )
21-05-2020

Klantvriendelijk, service gericht, houdt zich aan gemaakte afspraken. Het is een erg fijne garage waar ik me welkom voel.

Dora (Den Haag)
21-05-2020

Fijne dealer!! Afspraken worden goed nagekomen.

Walter Hermans (Schoonhoven)
15-05-2020

Prettige mensen en vakkundig te woord gestaan.

Joop Vreeswijk (Oudewater)
30-04-2020

Ik heb deskundig advies gehad en ben uitgebreid voorgelicht. Vriendelijke en correcte benadering door het personeel.

NVT
29-04-2020

Goede betrouwbare service en vriendelijke benadering van het personeel bij de receptie.

H Spee
17-04-2020

Prettig geholpen en goede service.

Wim vd Bosch (Spijkenisse )
17-04-2020

Correct en klantgericht onderhoud van mijn Toyota.

F. v M. (Lopik)
19-03-2020

Prima garage, klantvriendelijk.

Corrie v Tiggelen
13-03-2020

Prima bedrijf, met heldere communicatie. Over het algemeen zeer goed bereikbaar. De geleverde service is erg goed.

Dhr. 't Hart (Krimpen aan den IJssel)
13-03-2020

Goede en correcte service.

Frans van Oort (Lopik)
09-03-2020

Heb jaren Mercedes gereden. Was niet meer tevreden met de garage ben toen in het rond gaan kijken en werd 's avonds gebeld door medewerker van de garage om eens te komen kijken, het was gauw beslist ben erg tevreden. Zowel over personeel als over de garage, niet arrogant maar veel persoonlijker. Over de auto (CHR hybride) ben ik zeer tevreden.

Joop Elmendorp (Bergambacht )
05-03-2020

Zeer vriendelijk personeel.Heel goede service.Is een betrouwbare vakgarage!!

Mevr.van de Graaf (Bergambacht)
21-02-2020

De service van Toyota Van Schaik-Schoonhoven is prettig en deskundig. Een aanrader.

Rien Zorge
05-02-2020

Deskundige en prettige behandeling.

Harry Kasbergen (Nieuwegein)
22-01-2020

Correcte en vriendelijke ontvangst cq bediening

JJHG Karelse (Gouda)
22-01-2020

Ben al 30 jaar klant bij van Schaik. Uiteraard met verschillende auto. De kwaliteit van alle onderhoudsbeurten is perfect en op tijd gereed volgens de de afgesproken Prijs.

Dick van den Broek (Lopik)
15-01-2020

Uitstekend geholpen.

Henk Aantjes (Schoonhoven)
02-01-2020

Drie jaar geleden ben ik bij Van Schaik terechtgekomen en heb daar op een prettige manier zaken kunnen doen. Dat was voor mij aanleiding om ook daar het onderhoud te laten uitvoeren en ook mijn volgende auto hier te kopen. Ik wordt altijd op een prettige manier te woord gestaan en er zijn goed afspraken te maken die vervolgens ook worden nagekomen. Prettige manier van communiceren en prima service.

Hans Hendrich (Houten)
18-12-2019

Vriendelijk en vakkundig personeel, professionele service.

Mevr.Nevalainen
27-11-2019

Goede vakkundige garage waar je als klant nog echt gewaardeerd wordt .Klantvriendelijkheid is OK !

Wim Timmermans (Lopik)
22-11-2019

Het personeel is attent en de service is goed

Balderas (Stolwijk)
22-11-2019

Tevreden.

Mw. C.G. van der Neut. (Lopik)
19-11-2019

Goede service en vriendelijk personeel!

E. Blanken (Bergambacht)
07-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.