9,3
762 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

762 beoordelingen

Fijne garage. Een garage waar ik al jaren kom. Een bedrijf met kennis van zaken.Als er iets is kun je er altijd terecht. Top mannen en vrouwen van van Schaik Toyota

J.W.R. van den Hondel
01-09-2022

Uitmuntende service en kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met hun service en de kwaliteit en kennis die ze daar in huis hebben. Wat het ook is....ze hebben altijd wel een oplossing. En ze zijn daar allemaal erg vriendelijk en hebben ook nog is heerlijke koffie. Ik voel me er thuis als ik met de auto langskomt voor onderhoud.

A. Rietveld
05-08-2022

Fijne garage Erg tevreden over de onderhoudsbeurt en de auto is supernetjes afgeleverd. Kosten volgens afspraak !

Jansen
19-07-2022

Goed en vakkundig geholpen Tot nu toe zeer tevreden

B.J. E
01-07-2022

Fijne Toyota dealer Goede service en fijne personeelsleden .

W. M
16-06-2022

Fijn en zeer vriendelijk bedrijf Aanrader voor uw auto en uzelf. Lekkere koffie en vriendelijk personeel.

M. P
01-06-2022

Fijn geholpen als van ouds Ben naar een andere garage geweest omdat , het een tijd rommelde in de garage , ben heel blij dat dat is opgelost en ik er weer als van ouds op jullie kan rekenen , Zeer tevreden terug kerende klant

D.J.E. P
14-04-2022

Toyota eigenaar
05-04-2022

Keurige zaak, vriendelijk personeel. Altijd fijn geholpen. Ik heb mijn auto hier 2e hands gekocht en laatst nog een onderhoudsbeurt gegeven. Ik ben er blij mee.

Toyota eigenaar
10-03-2022

Prima service! Goed geholpen,vriendelijk personeel

M. B
08-03-2022

Goede garage. Vriendelijk personeel en een goede sevice!

Toyota eigenaar
04-03-2022

Fantastische garage Vriendelijk personeel, goede service, denken mee, zijn van te voren duidelijk over kosten. Regelen vervangend vervoer of je kunt ter plaatste op je auto wachten. Hele fijne garage.

Toyota eigenaar
03-03-2022

Goede service. Omdat ik niet direct in de buurt woon en aangaf te blijven wachten tijdens de beurt en APK, regelde de dealer dat er met twee monteurs tegelijk aan de auto werd gewerkt, waardoor deze eerder klaar was en ik minder lang hoefde te wachten.

D.J. H
01-02-2022

Top service Kom hier nu al een paar jaar voor onderhoud aan mijn Corolla. Heel erg tevreden. Het personeel denkt altijd met je mee, communiceert goed, heeft verstand van zaken en is vriendelijk.

Toyota eigenaar
15-01-2022

betrouwbaar en goed adres Van Schaick Toyota is een betrouwbaar en goede dealer .De service en uitleg over aankoop of onderhoud is uitstekend en duidelijk. Alle medewerkers in de garage of showroom nemen de tijd voor je als klant .

P. Lagendijk
15-01-2022

Goede service bij v. Schaijk. Toyota dealer capelle aan den IJssel Ik ben zeer tevreden over het geduld en hulp bij het kopen van mijn nieuwe auto.

A. D
07-01-2022

Vriendelijke en goede service Erg tevreden

K. v. Santen
26-12-2021

Voor Topservice & Topkwaliteit moet je bij van Schaik zijn! Altijd goed!

M.B. Murck
25-12-2021

Je weet altijd de kosten als er iets extra’s word gedaan. Erg tevreden.

D. V.D.B.
21-12-2021

goede dealer Nadat ik ben weggegaan bij mijn oude dealer omdat ik maar een andere verkoper moest zoeken kwam ik bij van Schaik terecht Eindelijk had ik weer een dealer terug die de tijd voor me had en mij correct heeft geholpen Perfect

A.P. vd T
03-12-2021

Klantvriendelijk Heel klantvriendelijk, doen wat ze zeggen en meer dan wat ik verwacht had.

Toyota eigenaar
02-12-2021

Prima dealer Alles volgens afspraak geregeld en met een vriendelijke glimlacht

W. V. N
25-11-2021

Uitmuntende service, afspraak is afspraak. Altijd correcte en goede service, klant gericht en vriendelijk. Ze houden zich altijd aan de afspraak, die je maakt en informeren je direct als er iets tussenkomt of verandert. Top.

B.J.M. I
25-11-2021

Goede service goede service en een afspraak maken is geen probleem alles is te bepraten

Toyota eigenaar
20-11-2021

Goede service. Tevreden met goede service.

Toyota eigenaar
12-11-2021

Prima service Een aantal maanden geleden ben ik voor een accu probleem langs geweest. Dat was zonder afspraak. Alle tijd werd er genomen. Super

M. Singeling
04-11-2021

Netjes geholpen en duidelijk Bij Totota van Schaik wordt je netjes geholpen en alles is duidelijk besproken als het wat langer duurt komen ze dan netjes zeggen. Super Service

Wim
22-10-2021

Goede service en zeer betrouwbaar Heel tevreden met de gang van zaken omtrent de aan en verkoop van mijn Toyota RAV4.

G.W.M. Verhoef
22-10-2021

Uitstekende service, betrouwbaar Uitstekende service, helder over kosten, doen niets dat onnodig is.

Toyota eigenaar
21-10-2021

Fijne dealer Wij zijn erg tevreden, prettige contacten, de juiste uitleg, grote kennis van wat je wil horen bij aanschaf van een auto, voldoende tijd en aandacht.

R. B
08-10-2021