9,3
773 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

773 beoordelingen

M. T
19-01-2023

Uitstekend Vriendelijk en professioneel persneel

Toyota eigenaar
17-01-2023

Heerlijk ontspannen rijden. De fijne service , en als er wat is ze ze staan altijd voor je klaar. Prima Garage.

L.W.P. V
12-01-2023

Goede service Een betrouwbaar adres,schoon en netjes. Personeel neemt de tijd om vragen te beantwoorden en het meest voorname is :De Klant is Koning

P. Lagendijk Krimpen aan de Lek
24-12-2022

Bedrijf aan te raden Service begin tot aflevering goed/uitstekend en correct verlopen

P.v.K
22-12-2022

Toyota van Schaik Krimpen een servicegericht adres Toyota van Schaik Krimpen onderscheidt zich door haar klantvriendelijkheid en servicegerichtheid

M. B
21-11-2022

Goeie service

Toyota eigenaar
18-11-2022

Tevreden We zijn erg tevreden. We zijn wederom vriendelijk geholpen. Vervangend vervoer was goed geregeld.

Johan
03-11-2022

geweldige service Van rondlopen in de showroom tot aflevering niets dan lof

L.J. V
27-10-2022

Adequaat en snel geholpen Zelf gebeld voor een beurt bij Van Schaik, omdat wij met deze dealer zeer goede ervaring hebben. Ze zijn eerlijk naar de klant toe als het gaat om moeilijk uitvoerbare reparaties, maar pakken het wel goed op.

E. Winkelaar
07-10-2022

Gewoon een dealer waar je graag komt Je bent welkom en je geeft je auto graag af voor een service beurt met het gevoel dat je weer probleemloos kunt rijden

D. Bakker
06-10-2022

Fijne garage. Een garage waar ik al jaren kom. Een bedrijf met kennis van zaken.Als er iets is kun je er altijd terecht. Top mannen en vrouwen van van Schaik Toyota

J.W.R. van den Hondel
01-09-2022

Uitmuntende service en kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met hun service en de kwaliteit en kennis die ze daar in huis hebben. Wat het ook is....ze hebben altijd wel een oplossing. En ze zijn daar allemaal erg vriendelijk en hebben ook nog is heerlijke koffie. Ik voel me er thuis als ik met de auto langskomt voor onderhoud.

A. Rietveld
05-08-2022

Fijne garage Erg tevreden over de onderhoudsbeurt en de auto is supernetjes afgeleverd. Kosten volgens afspraak !

Jansen
19-07-2022

Goed en vakkundig geholpen Tot nu toe zeer tevreden

B.J. E
01-07-2022

Fijne Toyota dealer Goede service en fijne personeelsleden .

W. M
16-06-2022

Fijn en zeer vriendelijk bedrijf Aanrader voor uw auto en uzelf. Lekkere koffie en vriendelijk personeel.

M. P
01-06-2022

Fijn geholpen als van ouds Ben naar een andere garage geweest omdat , het een tijd rommelde in de garage , ben heel blij dat dat is opgelost en ik er weer als van ouds op jullie kan rekenen , Zeer tevreden terug kerende klant

D.J.E. P
14-04-2022

Toyota eigenaar
05-04-2022

Keurige zaak, vriendelijk personeel. Altijd fijn geholpen. Ik heb mijn auto hier 2e hands gekocht en laatst nog een onderhoudsbeurt gegeven. Ik ben er blij mee.

Toyota eigenaar
10-03-2022

Prima service! Goed geholpen,vriendelijk personeel

M. B
08-03-2022

Goede garage. Vriendelijk personeel en een goede sevice!

Toyota eigenaar
04-03-2022

Fantastische garage Vriendelijk personeel, goede service, denken mee, zijn van te voren duidelijk over kosten. Regelen vervangend vervoer of je kunt ter plaatste op je auto wachten. Hele fijne garage.

Toyota eigenaar
03-03-2022

Goede service. Omdat ik niet direct in de buurt woon en aangaf te blijven wachten tijdens de beurt en APK, regelde de dealer dat er met twee monteurs tegelijk aan de auto werd gewerkt, waardoor deze eerder klaar was en ik minder lang hoefde te wachten.

D.J. H
01-02-2022

Top service Kom hier nu al een paar jaar voor onderhoud aan mijn Corolla. Heel erg tevreden. Het personeel denkt altijd met je mee, communiceert goed, heeft verstand van zaken en is vriendelijk.

Toyota eigenaar
15-01-2022

betrouwbaar en goed adres Van Schaick Toyota is een betrouwbaar en goede dealer .De service en uitleg over aankoop of onderhoud is uitstekend en duidelijk. Alle medewerkers in de garage of showroom nemen de tijd voor je als klant .

P. Lagendijk
15-01-2022

Goede service bij v. Schaijk. Toyota dealer capelle aan den IJssel Ik ben zeer tevreden over het geduld en hulp bij het kopen van mijn nieuwe auto.

A. D
07-01-2022

Vriendelijke en goede service Erg tevreden

K. v. Santen
26-12-2021

Voor Topservice & Topkwaliteit moet je bij van Schaik zijn! Altijd goed!

M.B. Murck
25-12-2021

Je weet altijd de kosten als er iets extra’s word gedaan. Erg tevreden.

D. V.D.B.
21-12-2021