9,3
813 beoordelingen
garantie-1140x380_NEW.jpg

Fabrieksgarantie

Zorgeloos en veilig rijden was nog nooit zo eenvoudig

Elke Toyota is gebouwd volgens uitzonderlijke niveaus van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarom bieden wij een standaardgarantie van 5 jaar of 200.000km op alle voertuigen*. Op de hybride onderdelen van onze hybride modellen geldt een garantie van 5 jaar of 100.000km. Heeft jouw Toyota een materiaal- of constructiefout binnen de garantieperiode, dan herstellen wij dit gratis. Je betaalt geen eigen risico of onverwachte reparatiekosten. Je Toyota verkopen? Dan verblijd je de nieuwe eigenaar met het restant van de garantie.

Tot 10 jaar garantie

Als jouw reguliere 3 of 5 jaar* garantie is verlopen (afhankelijk van de eerste registratiedatum van de auto) kom je in aanmerking voor een additionele garantie tot 10 jaar, tot maar liefst 200.000 kilometer**. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat je auto 10 jaar is!

995_TO_10-jaar_garantie_onlinepaginas_Actiepagina_Header_555x249px_WTv1_2.jpg
Meer over 10 jaar garantie
5 jaar garantie / 200.000 km ook op de hybridetechniek!

De garantie geldt ook op hybride delen. De hybride delen zijn: de hybride batterij, de elektronische stuureenheid van de hybride batterij, de Power Control Unit en de hybride inverter en converter. De garantie dekt elk defect dat bij normaal gebruik tot stand komt. Tijdens het eerste jaar geldt geen kilometerbeperking.

12 jaar carrosseriegarantie

Deze garantie dekt ook het doorroesten van binnenuit, als dit te wijten is aan materiaal- of productiefouten. Hier geldt geen kilometerbeperking. Onder 'carrosserie' vallen in dit kader alle originele Toyota plaatwerkdelen zoals de motorkap, de portieren, de achterklep en de bodemplaat, maar niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

3 jaar garantie op oppervlakroest en lakwerk

Deze Toyota garantie geldt voor oppervlakteroest en lakdefecten die het gevolg zijn van materiaal- of productiefouten. Voor deze garantie geldt geen kilometerbeperking. Zo geniet je van jarenlang onbezorgd rijplezier wat je mag verwachten van jouw betrouwbare Toyota.

* 5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en 2 jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Toyota Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Dit aanbod geldt alleen op Toyota’s geleverd door Louwman & Parqui B.V. of de officiële Toyota dealers in Nederland, die geleverd zijn per vanaf 19-12-2019. Vraag je dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.

** Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag je dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.