9,3
761 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

761 beoordelingen

Prima service en vriendelijk personeel.

Anoniem
08-10-2014

Er hangt een gemoedelijke sfeer.Mooie showroom en garage.Maar bovenal de mensen weten waar ze mee bezig zijn.TOP.

Ron van den Hondel (Krimpen aan den IJssel)
01-10-2014

Klantvriendelijk en behulpzaam

A.J. van Looijen (Krimpen aan de Lek)
30-09-2014

prima dealer

Anoniem
24-09-2014

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie showroom.

a. Dogterom-Scheer (BERKENWOUDE)
23-09-2014

Zeer goede en snelle service, zeer klantvriendelijk en behulpzaam, eerlijk over wat wel of niet aan werkzaamheden moet worden uitgevoerd.

Theo van Lent (Ammerstol)
23-09-2014

Klantvriendelijk, service gericht, duidelijke informatie verstrekken over de beurt of reparatie en het nakomen van gemaakte afspraken.

Anoniem
23-09-2014

Deze dealer en verkoper waren in de communicatie zeer goed. Echter bij andere dealers ben ik niet goed te woord gestaan en de proefritten bij de anderen waren niet met het type en het subtype van de Auris die ik op het oog had. Samen met de aanbieding die gedaan werd was de behandeling bij Van Schaik en door de heer Van Vliet de reden geweest om bij hem de auto te kopen.

Dhr. P.A. Stringa (Rijswijk)
19-09-2014

Klant vriendelijkheid, deskundigheid werkplaats. Snel geholpen.

P.W. 't Hart (Krimpen aan den IJssel)
19-09-2014

goede service

Anoniem
19-09-2014

Vriendelijk , vakkundige mensen , mooi nieuw pand word altijd goed geholpen

P van Luik (Delft)
10-09-2014

.Ik ben tevreden. Goede service. Geen onnodige reparaties.

Anoniem
03-09-2014

Goede garage, vriendelijke mensen, komen bij beurt auto ophalen, advies voor veiligheid, service aan klanten voorop.

Anoniem
01-09-2014

Simpel, duidelijk en deskundigheid

Cees Huijzer (Schoonhoven)
01-09-2014

Je wordt als klant goed te woord gestaan. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Anoniem
27-08-2014

perfecte bediening,altijd alles in orde,klantgericht,goede sfeer.

Anoniem
26-08-2014

De ontvangst en het te woord staan, alsmede het mee denken aan een goede oplossing stemmen mij persoonlijk goed.

J.Blaas (Schoonhoven)
21-08-2014

Alles goed geregeld volgens afspraak

Gert Sluis (Lopik)
19-08-2014

netjes ontvangen en correct behandelt

J van den Berg (Lopik)
13-08-2014

Het autobedrijf is keurig verzorgd, zeer vakkundige mensen op alle gebieden. Bij problemen mag je altijd langs rijden en ze helpen je direct.

Mw loonstra (Schoonhoven)
11-08-2014

ik ben gewoon zeer tevreden.

Anoniem
11-08-2014

Vriendelijke medewerkers geven goede informatie en voeren de werkzaamheden in 1 keer goed uit.

J. Hollestelle. (Nederlek.)
07-08-2014

er wordt goed naar de klant geluisterd en ook de wensen van de klant worden correct uitgevoerd.

Dhr.J.Wolvekamp (rotterdam)
05-08-2014

betrouwbaardheid, service, geen verrassingen

Anoniem
04-08-2014

zeer tevreden

Anoniem
04-08-2014

Ik heb niks aan te merken op van Schaik dus dan verdien je een 10. Ik ben ontzettend leuk geholpen, net als bij mijn vorige Toyota, ben ontzettend blij met mijn auto, wat mij is belooft heb ik gekregen. Vind Toyota een betrouwbaar merk, en dit bedrijf straalt dit ook uit. Geen louge verkopers, gewoon mensen die je goed adviseren en waar goed mee valt te onderhandelen. Een ontzettend leuke meid achter de balie die je behandeld alsof je er elke dag komt, heerlijk! Kevin die even mee naar buiten loopt als er een lampje blijft gillen en ik onverwachts langs de zaak rijd en Bert die ons een fantastische auto heeft verkocht. Ik kom alleen nog maar bij van Schaik en raad ze iedereen aan! Top!

CB van Oosterom (Bergambacht)
30-07-2014

Hulp altijd vriendelijk en klant gericht.

Anoniem
24-07-2014

ik was laat met mijn keuring/kleine beurt, een week van te voren een afspraak maken is eigenlijk geen doen.. deze dealer heeft ervoor gezorgd dat ik toch ruim op tijd was, plus ik nog eens een leen auto mee kreeg zonder kosten, geen gezeur alles op tijd klaar zeer tevreden, en ik blijf daar mijn toyota dagen slijten, de service en vakkundigheid hebben mij doen besluiten mocht ik het geld er weer voor bij elkaar hebben gespaard, mijn tweede Toyota daar zeker vandaan zal komen. ik zeg dealers neem hier uw voorbeeld aan...

B Bakkers (Krimpen a/d ijssel)
23-07-2014

ga zoo door,ik heb tot nu toe een fijne auto.

theo van pelt (krimpen aan de ijssel)
21-07-2014

Vriendelijk en kundig prijsbewust zowel bij sales en onderhoud van mijn Toyota RAV4

D.Bakker (Lekkerkerk)
18-07-2014