9,3
747 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

747 beoordelingen - Powered by TNS

Je wordt als klant goed te woord gestaan. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Anoniem
27-08-2014

perfecte bediening,altijd alles in orde,klantgericht,goede sfeer.

Anoniem
26-08-2014

De ontvangst en het te woord staan, alsmede het mee denken aan een goede oplossing stemmen mij persoonlijk goed.

J.Blaas (Schoonhoven)
21-08-2014

Alles goed geregeld volgens afspraak

Gert Sluis (Lopik)
19-08-2014

netjes ontvangen en correct behandelt

J van den Berg (Lopik)
13-08-2014

Het autobedrijf is keurig verzorgd, zeer vakkundige mensen op alle gebieden. Bij problemen mag je altijd langs rijden en ze helpen je direct.

Mw loonstra (Schoonhoven)
11-08-2014

ik ben gewoon zeer tevreden.

Anoniem
11-08-2014

Vriendelijke medewerkers geven goede informatie en voeren de werkzaamheden in 1 keer goed uit.

J. Hollestelle. (Nederlek.)
07-08-2014

er wordt goed naar de klant geluisterd en ook de wensen van de klant worden correct uitgevoerd.

Dhr.J.Wolvekamp (rotterdam)
05-08-2014

betrouwbaardheid, service, geen verrassingen

Anoniem
04-08-2014

zeer tevreden

Anoniem
04-08-2014

Ik heb niks aan te merken op van Schaik dus dan verdien je een 10. Ik ben ontzettend leuk geholpen, net als bij mijn vorige Toyota, ben ontzettend blij met mijn auto, wat mij is belooft heb ik gekregen. Vind Toyota een betrouwbaar merk, en dit bedrijf straalt dit ook uit. Geen louge verkopers, gewoon mensen die je goed adviseren en waar goed mee valt te onderhandelen. Een ontzettend leuke meid achter de balie die je behandeld alsof je er elke dag komt, heerlijk! Kevin die even mee naar buiten loopt als er een lampje blijft gillen en ik onverwachts langs de zaak rijd en Bert die ons een fantastische auto heeft verkocht. Ik kom alleen nog maar bij van Schaik en raad ze iedereen aan! Top!

CB van Oosterom (Bergambacht)
30-07-2014

Hulp altijd vriendelijk en klant gericht.

Anoniem
24-07-2014

ik was laat met mijn keuring/kleine beurt, een week van te voren een afspraak maken is eigenlijk geen doen.. deze dealer heeft ervoor gezorgd dat ik toch ruim op tijd was, plus ik nog eens een leen auto mee kreeg zonder kosten, geen gezeur alles op tijd klaar zeer tevreden, en ik blijf daar mijn toyota dagen slijten, de service en vakkundigheid hebben mij doen besluiten mocht ik het geld er weer voor bij elkaar hebben gespaard, mijn tweede Toyota daar zeker vandaan zal komen. ik zeg dealers neem hier uw voorbeeld aan...

B Bakkers (Krimpen a/d ijssel)
23-07-2014

ga zoo door,ik heb tot nu toe een fijne auto.

theo van pelt (krimpen aan de ijssel)
21-07-2014

Vriendelijk en kundig prijsbewust zowel bij sales en onderhoud van mijn Toyota RAV4

D.Bakker (Lekkerkerk)
18-07-2014

Positieve verhalen van kennissen. Eigenaar van het bedrijf kan en mag meer dan een werknemer in loondienst. Kleinschaligheid geeft betere binding met de klant.

Dhr. W.J.M van der Horst (Haastrecht)
10-07-2014

duidelijk, nam de tijd en kreeg alle gelegenheid voor een lange proefrit

Anoniem
10-07-2014

open overleg

Anoniem
10-07-2014

wij zijn tevreden over de service die wij krijgen en klant vriendelijkheid

G.D.de Ridder (Krimpen aan den IJssel)
09-07-2014

Eimert.van Weelden (Krimpen aan den IJssel)
08-07-2014

vriendelijk en behulpzaam en goede service.

Ted brinksma (Schoonhoven)
08-07-2014

Super-dealer. Ik word al jaren zeer goed geholpen. Zeer deskundig personeel en wat een mooie, moderne garage!

Mink Baak (Krimpen aan den IJssel)
08-07-2014

prima dealer

Anoniem
08-07-2014

Neemt goed de tijd om een proefrit in te plannen, dingen van de auto uit te leggen. Prima voorlichting.

Anoniem
03-07-2014

Klantvriendelijk gedegen kennis uiterst correct behandeld

Anoniem
01-07-2014

Omdat je daar goed wordt geholpen, en de tijd wordt genomen voor je.

Jl petersen (Capelle aan den ijssel)
06-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.