Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,2

241 beoordelingen - Powered by TNS

Prettig en behulpzaam.

Dhr. AG Versluijs (Schoonhoven)
20-06-2018

Grote deskundigheid en je staat nooit voor verrassingen. Het is prettig binnenkomen bij de receptie.

Ad van Breukelen (Hagestein)
06-06-2018

Er moet altijd iets te verbeteren zijn al weet ik niet wat

G.Bleyenberg (Oudewater)
16-05-2018

Vriendelijk klantgericht efficiënt, goede service en onderhoud met menselijke contact

S. Nevalainen
04-05-2018

fijne mensen prima service,als de auto in onderhoud is word ik altijd netjes thuis gebracht, en weer opgehaald

ada van cappellen (schoonhoven)
25-04-2018

Je word er goed en persoonlijk geholpen, ze hebben verstand van zaken!

M vd IJssel (Schoonhoven)
25-04-2018

KlAntvriendelijk, snelle service

Miranda (Schoonhoven )
18-04-2018

De medewerkers zijn heel klantgericht en de service is uitstekend. Er worden geen overbodige reparaties uitgevoerd en alle onderhoudswerkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Dhr. A.G. Hulsbosch (Schoonhoven)
18-04-2018

alles wordt naar tevredenheid gedaan dus alleen maar pluspunten

Koos Kuijf (Lopik)
18-04-2018

Goede uitleg vriendelijk geholpen en goede service

Dhr. WR. Smit. (Almere)
09-04-2018

zeer netjes behandeld en geen opdringerig gevoel daarbuiten zijn ze zeer betrouwbaar kom al zo'n 30 jaar bij de firma

arie huijzer (schoonhoven)
05-04-2018

vriendelijk,behulpzaam en mee denken aan oplossingen.

Marjan Hoekwater (Schoonhoven)
04-04-2018

Service is gewoon op en top

Ton Erich (IJsselstein)
29-03-2018

Vakbekwame en vriendelijk personeel. Goede service en goede kwaliteit bij reparaties.

Cobie van Miltenburg (Lopik)
28-03-2018

Ik ben altijd heel prettig geholpen door deze garage bij zowel inruil van de auto als bij onderhoudswerkzaamheden.

R.S. Kranendonk (Ammerstol)
28-03-2018

Wij zijn zeer tevreden de afspraken die wij maken komen ze altijd na

Jan de Koe (Schoonhoven )
28-02-2018

Goede service en afspraken worden nagekomen. Vriendelijke medewerkers

Erik van Halewijn (Schoonhoven)
13-02-2018

Prettige garage die goed informeerde. Vooraf duidelijkheid over kosten. Betrouwbaar in afspraken. Goede WiFi zodat werken tijdens wachten prima kan.

Marion (Bergambacht)
17-01-2018

Uitstekende servicegerichte dealer! Goede service voor een eerlijke prijs.

Jan
03-01-2018

Prima dealer

Anoniem
27-12-2017

Ik ben tevreden over dit bedrijf.

mevr. Kleijn
27-12-2017

Duidelijke en heldere afspraken waar ze zich aan houden

Anoniem
27-12-2017

Klantvriendelijk en alles volgens afspraak afgehandeld.

Anoniem
27-12-2017

Zeer tevreden over de service en de werkzaamheden.

A.J.Lith (Schoonhoven )
20-12-2017

Gewoon zoals het hoort te zijn! Alleen nog een extra service zou zijn als je met een schone auto weer naar huis gaat.?

Anoniem
06-12-2017

Vriendelijk behandeling en correcte houding.

Anoniem
06-12-2017

Van Schaik: geen woorden ,maar daden , als het om deskundigheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid gaat!

Anoniem
29-11-2017

Omdat je heel goed word toegelicht .en behandeld word dank je wel??

H de gier
29-11-2017

Ik ben zeer tevreden over de service en de behandeling van eventuele klachten van de mensen die ik bij u ontmoet.Dikke 10!!

Mw. C.G. van der Neut (Lopik)
23-11-2017

Ik heb de afgelopen twee jaar zeer goede ervaringen met garage Van Schaik-Schoonhoven B.V. : correct onderhoud, goede service en zeer prettige communicatie.

Joost Klep (Gouda)
08-11-2017

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.