9,3
747 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

747 beoordelingen - Powered by TNS

Ben al ruim 25 jaar klant en heb in de loop van die jaren meer dan 10 auto's gekocht. Kort samengevat: Al die jaren uitstekend en bekwaam bediend en geholpen.

Henri Blom
04-02-2021

Goede service en een correcte behandeling.

Dhr G.Bleyenberg (Oudewater )
04-02-2021

Al jaren lang volledig vertrouwen ervaren heeft er nu toe geleid dat ik na een "grote beurt" toch besloten heb mijn Prius bij hen in te ruilen voor een veel jongere Auris.

Dhr J.G.M. Klarenbeek (Schoonhoven)
04-02-2021

De bijzonder prettige persoonlijke benadering.

Dhr J v.d.
21-01-2021

Zeer vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Zeer goede service!

Connie van de Graaf (Bergambacht )
21-01-2021

Het is mij niet geheel duidelijk welke meerwaarde van Schaik leverde.

Huib de Bruin (Bergambacht)
21-01-2021

Heel plezierig verkoopgesprek, deskundige en ervaren verkoopadviseur met hart voor de klant en de zaak.

Rob Vermeulen (Capelle aan den IJssel)
21-01-2021

Vriendelijk personeel en de juiste service.

wim vd bosch (spijkenisse)
14-01-2021

Vriendelijk, eerlijk over prijzen en meedenkend.Helaas was het online afspreken van een apk niet doorgekomen, bij navragen direct toch op de gewenste datum ingepland, super.

Jeanette van Zomeren
14-01-2021

Ik ben hier inmiddels tot volle tevredenheid al vier jaar klant. Prettige en vriendelijke manier waarop je te woord wordt gestaan en afspraken worden nagekomen. Niet voor niets dat ik inmiddels mijn derde Toyota bij deze garage heb gekocht en ook laat onderhouden.

Hans Hendrich (Houten)
14-01-2021

Over het personeel wat er voorheen was erg tevreden. De nieuwe locatiemanager en nieuwe baliemedewerkster heeft (nog) niet de "dorpse" sfeer die er was te pakken. Hopelijk gaat dit nog komen.

E. Derickx
04-01-2021

Deze dealer geeft perfecte service. Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor de klant.

Jack van den Broeke (Rotterdam)
28-12-2020

Mooi pand, mooie showroom. Aardig personeel, verkoper weet waar hij over praat, geen bla bla, overtuigend in positieve zin. Bij vragen kunnen we altijd opbellen, vind ik fijner dan telkens gebeld worden.

C. Goudriaan
28-12-2020

Goede servies, behulpzaam.

Mevr. Snoep (Krimpen aan de ijssel)
17-12-2020

Afspraken correct afgehandeld. Goede uitleg over uitgevoerd onderhoud. Vragen helder beantwoord. Evt vervangend vervoer kosteloos beschikbaar. Breng dit ook bij mijn kennissen onder de aandacht.

Dick v.d.Broek (Lopik)
16-12-2020

Betrouwbare dealer met vriendelijke en vakkundige medewerkers.

W. van Staveren (Stolwijk)
16-12-2020

Ik ben al jaren bij Toyota van Schaik Schoonhoven. Het is een service- en oplossingsgericht bedrijf. Je wordt altijd heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Je kunt, als je überhaupt een probleem hebt, binnenlopen en je wordt zonder afspraak toch zo snel mogelijk geholpen. Tevens heb ik altijd een goede/faire inruilprijs gekregen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto's. Ik kom er graag.

Dhr. M. Feijnenbuik (Ammerstol)
16-12-2020

Een Toyota en de service van het team van Van Schalk Krimpen: de beste en meest betrouwbare combinatie. Bedankt heren.

P. Bijl (Capelle aan den IJssel )
10-12-2020

Verteld wat de klachten waren . Men zei dat men het zou onderzoeken. Werd keurig gebeld, de analyse werd verteld en de kosten werden beraamd. Zelfs hoe de problemen werden opgelost werd vakkundig en geduldig uitgelegd, prettig voor een leek! :-)

j.de Hoog (Capelle aan den Ijssel)
10-12-2020

Fijne garage, goede kwaliteit.

Saskia de Werk (Capelle a/d IJssel)
10-12-2020

Vakkundig en prettig in de gesprekken.

Dhr. G.J.Polman (Capelle aan den IJssel)
10-12-2020

Goede klant behandeling. Vragen worden positief aangenomen en in behandeling genomen. Ook punten aangaande afhandeling van klachten buiten de garantie termijn worden correct afgehandeld .

Dhr C de Kok (Schoonhoven)
10-12-2020

Betrouwbaar, afspraken nakomen en vriendelijk personeel.

Arjon Dekker (Krimpen a/d Lek)
07-12-2020

Ik kom daar voor onderhoud aan mijn Toyota en alles is voor een Toyota-dealer goed geregeld.

jan van londen (capelle ad ijssel)
07-12-2020

Prima personeel, vakkundig en sociaal vaardig.

S. Noord (Benlop)
07-12-2020

Al jaren klant bij Van Schaik Schoonhoven. Altijd goede service ervaren, vriendelijke medewerkers. Goede ervaringen met de afdelingen Receptie, Verkoop en Garage/Onderhoud. Men kent mij als klant; zeer prettig in een wereld die steeds onpersoonlijker wordt.

Wout van Roon (Snelrewaard)
03-12-2020

Zeer vriendelijk, oplossingsgericht werkend, meedenkend. Voor mij al ruim 25 jaar de beste Toyota dealer.

Thierry Reuselaars
26-11-2020

Goede vakgarage. Deskundig en zeer vriendelijk personeel. Ik blijf hier klant.

Dhr.R.W.F. van Dijke (Schoonhoven)
26-11-2020

De persoonlijke service is fantastisch. De dealer adviseert haar klanten uitstekend om de beste keuze te kunnen maken.

T. Luijsterburg (Rotterdam)
26-11-2020

Klantvriendelijke benadering, goede informatie en correcte afhandeling.

Wim Timmermans (Lopik)
19-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.