9,3
761 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

761 beoordelingen

Zeer vriendelijk en duidelijk wat ik als klant kan verwachten wat er tijdens de onderhoudsbeurt gedaan zou worden. Precies gedaan zoals afgesproken.

Ton Heijkoop (Schoonhoven )
07-04-2021

Alles was naar wens en geen onnodige reparaties uitgevoerd.

Jon Sloof
07-04-2021

Prima garage, goede service.

PIM (Gouda)
25-03-2021

Prettige mensen, ze weten wie je bent, en een uitstekende service.

Wim (Schoonhoven)
18-03-2021

Prima behandeld.

G.Maus (Rotterdam)
16-03-2021

Vriendelijke bediening goeie afspraken hopelijk straks een nieuwe Yaris Cross.

Joke de Bruyn (Oudewater)
16-03-2021

Voldeed aan verwachting. Was niet veel bijzonders aan de auto om problemen over te krijgen en was niet meer dan een kleine onderhoudsbeurt. Miste een kort contact tussen de medewerker van de werkplaats voor en na de onderhoudsbeurt. Werkt toch persoonlijker dan via een receptioniste. Gewoon even vragen en aangeven of er bijzonderheden waren.

Ger van Vliet (Lekkerkerk)
05-03-2021

Goede service. Goede kwaliteit en denken met je mee.

M.Bras
05-03-2021

Altijd tevreden met service en prettig contact.

Backx (Capelle a/d IJssel)
25-02-2021

Bij Toyota Van Schaik-Schoonhoven voel ik me fijn en goed behandeld en geadviseerd. Ben zeer tevreden over mijn Toyota CHR en de 5 jaar lange gratis onderhoudsbeurten. Voor vragen of kleine probleempjes staan ze altijd klaar.

kees Flipse (Schoonhoven)
25-02-2021

Al 50 jaar een prima ervaring met Toyota Krimpen.

Jan Buitelaar (Krimpen aan de Lek)
22-02-2021

Perfecte behandeling en terugkoppeling, uitstekende service!

MGG de Vaal (Schoonhoven)
22-02-2021

Dichtbij, gemakkelijk te vinden, vriendelijke en snelle intake, koffie en koekje, iets meer dan een half uur gewacht tot de auto klaar was, duidelijke uitleg. Wacht af wanneer de Yaris eindelijk geleverd wordt met waterstofmotor.

Dhr. Pronk (Rotterdam Alexanderpolder)
16-02-2021

Vriendelijk en correct geholpen.

Dirk Stolk (Krimpen aan den IJssel)
04-02-2021

Ben al ruim 25 jaar klant en heb in de loop van die jaren meer dan 10 auto's gekocht. Kort samengevat: Al die jaren uitstekend en bekwaam bediend en geholpen.

Henri Blom
04-02-2021

Goede service en een correcte behandeling.

Dhr G.Bleyenberg (Oudewater )
04-02-2021

Al jaren lang volledig vertrouwen ervaren heeft er nu toe geleid dat ik na een "grote beurt" toch besloten heb mijn Prius bij hen in te ruilen voor een veel jongere Auris.

Dhr J.G.M. Klarenbeek (Schoonhoven)
04-02-2021

De bijzonder prettige persoonlijke benadering.

Dhr J v.d.
21-01-2021

Zeer vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Zeer goede service!

Connie van de Graaf (Bergambacht )
21-01-2021

Het is mij niet geheel duidelijk welke meerwaarde van Schaik leverde.

Huib de Bruin (Bergambacht)
21-01-2021

Heel plezierig verkoopgesprek, deskundige en ervaren verkoopadviseur met hart voor de klant en de zaak.

Rob Vermeulen (Capelle aan den IJssel)
21-01-2021

Vriendelijk personeel en de juiste service.

wim vd bosch (spijkenisse)
14-01-2021

Vriendelijk, eerlijk over prijzen en meedenkend.Helaas was het online afspreken van een apk niet doorgekomen, bij navragen direct toch op de gewenste datum ingepland, super.

Jeanette van Zomeren
14-01-2021

Ik ben hier inmiddels tot volle tevredenheid al vier jaar klant. Prettige en vriendelijke manier waarop je te woord wordt gestaan en afspraken worden nagekomen. Niet voor niets dat ik inmiddels mijn derde Toyota bij deze garage heb gekocht en ook laat onderhouden.

Hans Hendrich (Houten)
14-01-2021

Over het personeel wat er voorheen was erg tevreden. De nieuwe locatiemanager en nieuwe baliemedewerkster heeft (nog) niet de "dorpse" sfeer die er was te pakken. Hopelijk gaat dit nog komen.

E. Derickx
04-01-2021

Deze dealer geeft perfecte service. Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor de klant.

Jack van den Broeke (Rotterdam)
28-12-2020

Mooi pand, mooie showroom. Aardig personeel, verkoper weet waar hij over praat, geen bla bla, overtuigend in positieve zin. Bij vragen kunnen we altijd opbellen, vind ik fijner dan telkens gebeld worden.

C. Goudriaan
28-12-2020

Goede servies, behulpzaam.

Mevr. Snoep (Krimpen aan de ijssel)
17-12-2020

Afspraken correct afgehandeld. Goede uitleg over uitgevoerd onderhoud. Vragen helder beantwoord. Evt vervangend vervoer kosteloos beschikbaar. Breng dit ook bij mijn kennissen onder de aandacht.

Dick v.d.Broek (Lopik)
16-12-2020

Betrouwbare dealer met vriendelijke en vakkundige medewerkers.

W. van Staveren (Stolwijk)
16-12-2020