9,2
695 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,2

695 beoordelingen - Powered by TNS

Super bedrijf.

Mary Maasdam
21-08-2020

Verkoopproces voelde vertrouwd, kreeg de inruilprijs waar ik op had gerekend en vertrouw de verkoper al jaren.

Dhr. van den Broek (Capelle aan den IJssel)
20-08-2020

Een fijne dealer, klantvriendelijk, deskundig personeel en het bedrijf heeft een warme uitstraling.

M.Post
07-08-2020

Prima service. Vriendelijk, meedenkend personeel. Komen afspraken na.

A. van Engelen (Schoonhoven )
06-08-2020

De beste dealer in Krimpen a/d IJssel. Prima service. Staan altijd voor je klaar!

Mink Baak (Krimpen aan den IJssel. )
05-08-2020

Ben tevreden. Werken netjes.

K.breedveld (Lekkerkerk)
05-08-2020

Toyota van Schaik Krimpen is een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf. Het personeel is duidelijk en zeer klantvriendelijk. Ik raad het iedereen aan, voor mij geen andere dealer meer! Top service.

J. De Vassij (Barendrecht )
03-08-2020

Snelle service, makkelijk in contact.

A. Den Hartog (IJsselstein)
03-08-2020

Vriendelijke ontvangst en degelijk werk.

P van Vianen (Krimpen a/d IJssel)
31-07-2020

Bijzonder klantvriendelijk. Ook de receptie medewerkers hebben een brede kennis van zaken. Zeer deskundige en aardige monteurs. Ook bij de koop van een auto voel je dat ze je het beste advies geven. Ik ben meer dan tevreden en zal daarom ook niet overstappen naar de dealer in mijn huidige woonplaats Nieuwegein.

Mevr. Stam (Nieuwegein)
31-07-2020

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Dhr C.T.M. van Duuren (Krimpen aan de Lek)
29-06-2020

Ik kan mij geen betere garage voorstellen. Ongetwijfeld zullen er meer goede garages zijn, maar er bestaat voor mij geen reden om bij van Schaik weg te gaan. Overigens: De Toyota C-HR bevalt mij uitstekend.

Bert Voschezang (Bergambacht)
18-06-2020

Correcte behandeling, komt afspraken na nette vervangende auto.

Y. De Rijcke
17-06-2020

Vriendelijk personeel, goede service.

Mevr Evengroen
17-06-2020

Zeer vakkundig personeel. Mijn Toyota wordt deskundig onderhouden en het interieur van de auto wordt hygiënisch behandeld bij de werkzaamheden. Goede prijsafspraken vooraf, indien nodig. Ontvangst bij de receptie is zeer prettig en vriendelijk.

Rien van Vlijmen (Rotterdam)
05-06-2020

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam met een goede service. Ik wil alleen benoemen dat ik vind dat een Toyota rijder als vervangend vervoer ook een Toyota krijgt. Houd jouw klanten geïnteresseerd in het merk waar ze in rijden. Dan houd je de klant scherp en hopelijk geïnteresseerd in de laatste modellen.

Arjan Bernaards (Bergen op zoom )
05-06-2020

Uitstekende service.

M. Meister (Reeuwijk-Dorp )
29-05-2020

De medewerkers zijn betrouwbaar, communiceren zorgvuldig en informeren mij goed over eventuele noodzakelijke kosten.

Erik Harinck (Capelle aan den IJssel)
28-05-2020

Werd keurig geïnformeerd dat de auto onderhoud nodig had. Afspraak verloopt helemaal volgens plan. Overleg wat er de volgende keer moet gebeuren (nieuwe banden). Geïnformeerd dat ik de factuur thuis zou krijgen. Prima, houden zo.

G.D. de Ridder (Krimpen a/d IJssel)
28-05-2020

Vanaf de aanschaf, 10 jaar geleden, van een Toyota Prius 1.8 Dynamic, ben ik zeer enthousiast en tevreden met het Team van Schaik Schoonhoven. Ook mijn echtgenote is door mijn tevredenheid, 2 jaar geleden, overstag gegaan door een Toyota Aygo aan te schaffen.

Christiaan van Staveren (Linschoten)
28-05-2020

Goede service. Vooraf voldoen info over kosten. Straalt vertrouwen uit. Goede sociale contact. vriendelijk en duidelijk.

Mevrouw Sleeuwenhoek de Jong (Bergambacht )
21-05-2020

Klantvriendelijk, service gericht, houdt zich aan gemaakte afspraken. Het is een erg fijne garage waar ik me welkom voel.

Dora (Den Haag)
21-05-2020

Bijzondere service.

A.J.van Looijen
15-05-2020

Fijne dealer!! Afspraken worden goed nagekomen.

Walter Hermans (Schoonhoven)
15-05-2020

Al jaren voor mij een vertrouwd adres. Prima service en heel klantgericht. Van verkoper tot garagemedewerkers top.

John vervoort (Capelle ad IJssel)
14-05-2020

Altijd fijne service, ook dit keer prima geholpen.

Ferry (Krimpen aan den IJssel)
08-05-2020

De afspraken nakomen.

A.R. Daemi (Capelle ann den IJssel)
08-05-2020

Prettige bediening, kon gewoon wachten op de beurt bij een lekker kopje koffie.

Wil van Roon (Krimpen aan den IJssel)
06-05-2020

Ze doen het goed.

A. Fransen
30-04-2020

Prettige mensen en vakkundig te woord gestaan.

Joop Vreeswijk (Oudewater)
30-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.