9,3
761 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,3

761 beoordelingen

Uitstekende service

C.J. D
16-08-2021

Uitstekende dealer/garage Ik ben een heel tevreden klant. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en bovenal zeer kundig.

Dineke S.
03-08-2021

Aandacht voor de klant hoog in het vaandel Wij komen nu al vele jaren bij deze garage en in al die jaren altijd keurig te woord gestaan. Garage van Schaijk blinkt keer op keer uit in eenvoud en zeer klantvriendelijke benadering waardoor het als zeer prettig wordt ervaren om hier te komen. Hier kunnen grote auto dealers nog heel wat van leren! Hier ben je géén nummer maar echt klant, er is tijd en aandacht voor je en er wordt je niks opgedrongen. Prima garage!!

Toyota eigenaar
03-08-2021

De service is van goede kwaliteit. Je wordt prettig geholpen. Een leenauto kost je alleen de brandstofkosten van de kilometers die je gereden hebt. Deze dealer is een aanrader.

Rien Zorge
19-07-2021

Al jaren klant. Prima service en communicatie.

Rv (Oss)
15-07-2021

Servicegericht en vriendelijk.

M.C. Vrins (CadIJ)
09-07-2021

Dank jullie voor de goede service en vriendelijkheid.

G.D. de Ridder (Krimpen aan den IJssel)
09-07-2021

Mooie prijs gekregen voor de inruilauto en de Toyota netjes en met een grote strik afgeleverd.

Maarten (Bleiswijk)
05-07-2021

Vakkundig personeel en juiste adviezen voor onderhoud. De accu van onze Toyota is zonder problemen onder de noemer garantie kosteloos vervangen.

W.Bakker (Alphen aan den Rijn)
30-06-2021

Na mijn eerste ervaring is het mij duidelijk dat mijn vertrouwen in deze garage goed is.

Mevr Florence van Zwienen (Rotterdam)
21-06-2021

Ik word altijd keurig geholpen, goed op de hoogte gebracht en goed verteld wat iets kost en waarom het nodig is. Ontvangst en behandeling altijd heel vriendelijk en klantgericht.

Oscar Wildschut (Lekkerkerk)
21-06-2021

Nooit problemen gehad, altijd duidelijke uitleg.

Mario Westbroek
21-06-2021

Goede service en vriendelijke groeten, kundig personeel.

Dhr J Nagtegaal (Schoonhoven)
21-06-2021

Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen en er werd zelfs aangeboden om onze auto thuis te halen en terug te brengen.

Fam. Evengroen
11-06-2021

Een typische Toyotadealer, degelijk en betrouwbaar in de service. De aanpak (showroom) is basic, maar er staat voldoende en netjes gestald om absoluut een keuze te maken en bovendien zonder gladde verkopers. Prima naar de zin daar met gestileerde koffiehoek (belangrijk als je wacht).

S. Kraaijenhagen
03-06-2021

Het team van Schaik Schoonhoven B.V. is zowel in de werkplaats als op kantoor/receptie en niet te vergetenverkoop een organisatie met vertrouwen naar de klant!

Christiaan van Staveren (Linschoten)
03-06-2021

Was gezellig en ontspannen.

W.F. Rooijakkers
03-06-2021

Hele goede service, vriendelijk, houden zich aan de tijdafspraak, voelt als een goede kennis.

Mevrouw Sleeuwenhoek de Jong
21-05-2021

Prima service in alles.

mw. Verheuvel-Vlasblom (Krimpen a/d Lek)
14-05-2021

Je wordt er altijd netje geholpen, en te woord gestaan.

L.M Mudde (Capelle aan den IJssel)
05-05-2021

Ik word altijd deskundig en vriendelijk als klant benaderd.

Joop Vreeswijk (Oudewater)
30-04-2021

De service is super en persoonlijk. Hier voel je je nog klant in tegenstelling tot de grote dealers.

Theo Knikkenberg (Poortugaal)
22-04-2021

Ik kom al jaren bij deze dealer voor zowel mijn Toyota als de Suzuki van mijn vrouw en ik moet zeggen, ik ga er altijd met plezier naar toe voor zowel aanschaf als onderhoud. Een mooie gelegenheid om ook even flink rond te neuzen naar alle nieuwtjes.

Hans Willemsen
22-04-2021

Prettig contact en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden en opties van de mogelijke aankoop. Bij aflevering duidelijke uitleg van alle opties van de nieuwe auto. Staan altijd klaar om daarna nogmaals uitleg te geven bij vragen en onduidelijkheden.

Leo Stam (Lekkerkerk)
19-04-2021

Zeer tevreden. Vriendelijk personeel.

Arie Slager (Capelle aan den IJssel)
14-04-2021

Alles ziet er netjes uit, dat geeft vertrouwen.

Jan Klerk
14-04-2021

Goede service en vriendelijke afhandeling.

D.G.van den Enden (Capelle aan den IJssel)
14-04-2021

Is een erg fijn bedrijf, waarbij iedereen altijd vriendelijk is en er nooit een gehaast gevoel is. Er zijn autobedrijven die dichtbij zijn voor mij, maar ik rij graag een stukje verder voor dit bedrijf.

Marleen
14-04-2021

Alles van de afspraak klopte.

Cor Overkamp (Krimpen aan den IJssel )
09-04-2021

Zeer tevreden over deze dealer/garage.

F.A. van den Heuvel (Maassluis)
07-04-2021