9,2
695 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,2

695 beoordelingen - Powered by TNS

Betrouwbaar, afspraken nakomen en vriendelijk personeel.

Arjon Dekker (Krimpen a/d Lek)
07-12-2020

Ik kom daar voor onderhoud aan mijn Toyota en alles is voor een Toyota-dealer goed geregeld.

jan van londen (capelle ad ijssel)
07-12-2020

Prima personeel, vakkundig en sociaal vaardig.

S. Noord (Benlop)
07-12-2020

Al jaren klant bij Van Schaik Schoonhoven. Altijd goede service ervaren, vriendelijke medewerkers. Goede ervaringen met de afdelingen Receptie, Verkoop en Garage/Onderhoud. Men kent mij als klant; zeer prettig in een wereld die steeds onpersoonlijker wordt.

Wout van Roon (Snelrewaard)
03-12-2020

Zeer vriendelijk, oplossingsgericht werkend, meedenkend. Voor mij al ruim 25 jaar de beste Toyota dealer.

Thierry Reuselaars
26-11-2020

Goede vakgarage. Deskundig en zeer vriendelijk personeel. Ik blijf hier klant.

Dhr.R.W.F. van Dijke (Schoonhoven)
26-11-2020

De persoonlijke service is fantastisch. De dealer adviseert haar klanten uitstekend om de beste keuze te kunnen maken.

T. Luijsterburg (Rotterdam)
26-11-2020

Klantvriendelijke benadering, goede informatie en correcte afhandeling.

Wim Timmermans (Lopik)
19-11-2020

Het feit dat ik in Rijnsburg woon en Van Schaik in Schoonhoven is gevestigd, zegt genoeg. Ik heb daar nog steeds mijn auto in onderhoud. Sterker nog. Ik heb er net weer een nieuwe auto gekocht. De elfde!! inmiddels.

W.H. de Boer (Rijnsburg)
12-11-2020

Al jaren prima ervaringen. Valt verder niets aan toe te voegen: complimenten voor het hele team!

G. den Hartogh (Krimpen aan den IJssel )
05-11-2020

Zeer prettige ontvangst. Duidelijke eerlijke uitleg. Eerlijk zakendoen mbt inruil. Vriendelijk personeel.

Dhr.R.P.Middendorp (Rotterdam)
04-11-2020

Prettige mensen in de omgang en indien mogelijk snelle hulp.

Henk van Vliet (Krimpen aan den IJssel)
29-10-2020

Goede service, medewerkers kennen je, denken mee. Afspraken worden nagekomen.

Wendy van Buren
29-10-2020

Goede klantenservice, staan altijd klaar voor je, en verstand van Toyota's. Echt een topdealer en receptie

Remon van Leeuwen (Schoonhoven)
29-10-2020

Zeer goede service bij zowel de koop als het gepland en niet gepland onderhoud van de auto.

P. van der Ven
22-10-2020

Goede service en bijbehorende communicatie over de werkzaamheden.

Willem (Zwijndrecht)
15-10-2020

Prettige mensen, goede service.

Cees Heuvelman (Krimpen aan den IJssel)
15-10-2020

Prima service en vriendelijk.

Niek Walinga (Krimpen aan den IJssel )
25-09-2020

Altijd alles naar wens.

Wim van Schaffelaar (IJsselstein)
25-09-2020

Vriendelijke receptie. Keurige monteurs. Showroom mooie uitstraling. Afspraken klopten.

Ad Mimpen (Schoonhoven)
25-09-2020

Vriendelijke mensen, denken mee. Goede communicatie, ze geven je het gevoel dat je welkom bent. Personeel herkent je, ook al kom je er niet veel, alleen voor een beurt. Prijs in verhouding met kwaliteit is dik in orde.

Janny nipius
25-09-2020

De haal- en breng-service.

Nijman (Krimpen aan den IJSSEL )
21-09-2020

Vakmanschap garage.

Cees Carolla ( Capelle aan den IJssel)
21-09-2020

Goede betrouwbare en efficiënte dealer. Attente probleemoplossende medewerkers.

H. Caesar
21-09-2020

Fijn meedenkend bedrijf met goed personeel.

Hennie van Vliet (Schoonhoven)
21-09-2020

Voor mij is deze garage super. Komen direkt naar me toe, vriendelijk en je wordt meestal, als dat lukt, gelijk geholpen.

Rietje Dijksman (Krimpen ad IJssel)
10-09-2020

Kundig, denken mee, komen afspraken na. Ik voel mij bij van Schalk Krimpen echt een gewaardeerde klant.

Dirk Bakker (Lekkerkerk )
10-09-2020

Van Schaik-Schoonhoven B.V. is een bedrijf met prettig personeel wat met je meedenkt. De servicebeurt werd goed uitgevoerd. Garage Van Schaik is aan te bevelen.

Rien Zorge
31-08-2020

Toyota Van Schaik Schoonhoven is voor mij betrouwbaar. Dit geldt ook voor hun klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Een duidelijke uitleg bij onderhoudsbeurten. Geen verborgen kosten. Daarom heb ik mijn auto nog steeds in onderhoud bij Van Schaik Schoonhoven.

Cees Nobel (Krimpen aan de Lek)
27-08-2020

Gewoon goed.

Nelleke
21-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.