Beoordelingen Toyota Van Schaik

9,2

241 beoordelingen - Powered by TNS

Altijd vriendelijk en gratis advies. Daarnaast uitstekende receptie die ook nog technische vragen kunnen beantwoorden. De kosten voor onderhoud of reparatie zijn nooit een verrassing.

Ad van Breukelen
09-04-2019

Klantvriendelijk personeel, persoonlijk contact-bedrijfsleider groet je bij naam en weet precies wie je bent. Goed advies en service. Onderhoudsbeurten worden correct uitgevoerd. Incidenten worden adequaat opgelost. Nooit problemen, zeer klantgericht bedrijf.

C.A.T.
13-03-2019

Je kunt bij Van Schaik altijd terecht, of dit nu is voor een leeglopende band of kapotte verlichting. Als het niet direct kan komen ze altijd met een voorstel voor later op die dag of de volgende dag.

Emmy Klarenbeek (Schoonhoven)
13-03-2019

Werken netjes maar zijn prijzig

A verwoerd
01-02-2019

goede afsprakenEn goede behandeling

Roel v Beek
18-01-2019

Prima dealer, goede werkplaats en eerlijke prijzen!

Jan
04-01-2019

Prima mensen, goede service, stipt.

SN (Benschop)
04-01-2019

Al jaren lang ontvang ik een vriendelijke en service gerichte bediening en probleemloze afhandeling van de gevraagde werkzaamheden.

Hans Willemsen (Lopik)
21-12-2018

prettig persooneel,goede monteurs die vakbekwaam zijn

Dhr W.J.de Groot (Lopik)
19-12-2018

Vriendelijke en vakkundige mensen die een betrouwbare indruk maken.

W. van Staveren (Stolwijk)
07-12-2018

Wij zijn de aanleiding geweest van de dealerschap van Schaik - Schoonhoven , de eerste nieuwe Toyota (bus) is aan ons geleverd en tot heden toe rijden wij wij nog steeds Toyota. Met volle tevredenheid.

Nico en Ineke van der knaap (Schoonhoven)
05-12-2018

Een zeer goed bedrijf.

J.H.van Veen (Ammerstol)
30-11-2018

1 Had opdracht gegeven aan een controlle die niet is uitgevoerd. 2 Bij de terug roep aktie is de auto niet afgeleverd zoals ik hem gebracht had bv de klok en datum instellen.En beschadiging telefoonhouder.

R.aret (Gouda)
09-11-2018

Altijd behulpzaam en eerlijk.

Hennie
29-10-2018

Prettige binnenkomst, accuraat geholpen met de service beurten en eerlijk, goed advies. Prijs van onderhoud is zoals afgesproken, zonder extra’s die niet nodig zijn.

A. Van der Eerden (Nieuwegein)
11-10-2018

Alles naar wens en volgens afspraak nagekomen. Geen verdere wensen dienaangaande.

Wim van Schaffelaar (IJsselstein)
11-10-2018

Prettige medewerkers, altijd vriendelijk en vak bekwaam.

Janny nipiius (Haastrecht)
05-10-2018

Vriendelijk ontvangst, deskundig en een prima deal gesloten voor een nieuwe RAV4.

Hans Drescher (Ouderkerk)
24-09-2018

Ik heb inmiddels een lange band met dit bedrijf en haar medewerkers.Ik word vriendelijk en vakkundig behandeld sinds mijn 1e ervaring, nu zo'n 5 auto's en pakweg 20 jaar terug!

Herman (Schoonhoven)
05-09-2018

Fijn ontvangst en duidelijke voorlichting

DHr JJHG Karelse (Gouda)
05-09-2018

De receptie gebeld met een vraag.Kort en duidelijk antwoord gehad, voor mij de reden om over te stappen. Mijn oude Toyota dealer was maarliefst € 160,- duurder voor dezelfde reparatie!

R van Tricht (Ijsselstein )
29-08-2018

Ik word goed en netjes ontvangen en ik ben zeer tevreden over de afspraken die er gemaakt worden.

Frans van Oort
10-08-2018

Goede service, duidelijke uitleg, afspraak is afspraak, denken mee, vriendelijke medewerkers.

M. Visser
03-08-2018

Van Schaik vind ik een prettige, klantvriendelijke Toyota dealer die de gemaakte afspraken nakomt.

Dhr. J. Pereboom (Gouda)
01-08-2018

Toyota Van Schaik Schoonhoven: receptiemedewerkers, medewerkers verkoop en monteurs: vakbekwaam, klantgericht en bereid om altijd antwoord te geven/hulp te geven indien dat nodig is. Nakomen afspraken staat hoog in het vaandel en misschien minder belangrijk, bereikbaarheid van Van Schaik is goed.

Cees Nobel (Krimpen aan de Lek)
01-08-2018

Goede service en vriendelijk.

M. Heikoop (Capelle a/d ijssel)
25-07-2018

prettige communicatie, goede advisering, behulpzaam/ meedenkend met de klant en zeer betrouwbaar.

C.A. Toet (Giessenburg)
24-07-2018

Prettige, correcte behandeling, al vele jaren. De rit van Nieuwegein naar Schoonhoven waard

A.A.H. Kasbergen (Nieuwegein)
03-07-2018

Prettig contact. Zijn bereid om met je mee te denken. Gastvrij.

W. van der Horst (Haasttrecht)
27-06-2018

Goed en correct geholpen heel behulpzaaam

G.D. de Ridder (Krimpen a/d IJssel)
20-06-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.